Dăncilă, anunț-bombă în ședința de Guvern: Avem nevoie......

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că pentru a stabili ce are Guvernul de făcut în acest an, este nevoie de un raport detaliat al măsurilor din programul de guvernare adoptate şi implementate în cursul anului 2018, document care va fi publicat şi distribuit instituţiilor din administraţie.

"Pentru a stabili foarte clar ce avem de făcut în acest an, avem nevoie de un raport detaliat al măsurilor din programul de guvernare adoptate şi implementate în cursul anului 2018. Am solicitat Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză să elaboreze acest raport în colaborare cu ministerele şi instituţiile guvernamentale. Documentul va reflecta măsurile luate în toate domeniile de activitate, proiectele de investiţii finalizate în cursul anului 2018 şi stadiul celor în curs de finalizare. Consider că este de datoria noastră şi în spiritul asigurării transparenţei activităţii guvernamentale să facem cunoscute efectele măsurilor pe care le-am luat, programele guvernamentale derulate, investiţiile realizate atât din bugetul naţional, cât şi din fondurile europene", a spus premierul în debutul şedinţei de guvern.

Ea a adăugat că acest document va fi adoptat în şedinţa de miercuri, după care va fi publicat şi distribuit instituţiilor din administraţia publică centrală şi locală.

Vezi și: Dăncilă, în plenul PE: Voi prezenta prioritățile României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel