Dana Rogoz: Având în vedere că mulți prieteni au fost testați pozitiv...

Dana Rogoz a transmis un mesaj în ziua în care autoritățile au anunțat un nou record de cazuri COVID-19: peste 7.700 de români au fost confirmați cu SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore și 120 au pierdut lupta cu noul virus.  

„Având în vedere că mulți prieteni au fost testați pozitiv în ultima perioada, știți ce simt? Că e un tsunami care se apropie, se apropie, și știi că la un moment dat va lovi. S-a dat deja alarma. E clară treaba, vine, ai fost anunțat pe toate canalele, prin toate mijloacele.

Pe alții, valul i-a lovit deja. Unii se ascund în adăposturi și au de gând să stea acolo până se retrag apele. Alții, în schimb, nu cred în (acest) tsunami, așa că ii va lovi direct în fața lor mirată. Sau poate cred că ceva - ceva se formează în larg, dar sigur nu e valul ăla atât de mare.

- Păi cum, bre, nu ai văzut că valul a lovit deja alte maluri, de prin alte țări?

- Nu, domne, ăla nu a fost tsunami, probabil vreo furtună ceva, de s-a adunat atâta apă. ...Iar restul, ne ferim cât putem omenește de mult, ne ferim să stăm la mal și ne rugăm că atunci când (ne) va lovi, să ne reziste construcțiile în care ne prinde”, a scris, marți, Dana Rogoz pe contul de Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel