Urmărește emisiunea live


Dan Tănasă (AUR) - Pavel Popescu (PNL), CEARTĂ aprinsă. Mihai Gâdea a intervenit: Vă opriți sau vă dau afară?/ Puteți să mă dați afară!

Scandal la Antena 3
Scandal la Antena 3

Marți seară, a existat un schimb de replici între Dan Tănasă (AUR) și Pavel Popescu (PNL). 

Declarațiile au avut loc la Antena 3, la un moment dat fiind nevoie de intervenția lui Mihai Gâdea: ”Vă opriți sau vă dau afară?!”. 

”Mi se pare incredibil că cei de la AUR, astăzi, pot să acuze că iau foc spitalele, că nu se vaccinează oamenii, că mor românii în spitale, în condițiile în care, mai mult de un an, au avut campanie anti-vaccin!”, a spus Pavel Popescu, marți seară, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3. 

”Mă plictisiți rău de tot, mă plictisiți de moarte, domnule Popescu”, a replicat Dan Tănasă. ”Voiam să completez că AUR este singurul partid parlamentar care a inițiat deja strângerea de semnături pentru o Comisie de anchetă cu privire la achizițiile din timpul pandemiei. Îi rugăm pe colegii de la PSD să sprijine acest demers, pe cei de la PNL și USR nu îi rugăm. În legătură cu anti-vaccinismul...”, a spus Dan Tănasă, moment în care a intervenit Pavel Popescu: ”V-ați vaccinat?!”. 

”Domnule Popescu, mă puteți lăsa să vorbesc și eu?!”, a zis Dan Tănasă, Pavel Popescu insistând cu întrebarea legată de vaccin: ”Este o întrebare simplă!”. 

”Deci, nu v-ați vaccinat?!”, a continuat Pavel Popescu, repetând întrebarea.

”De ce sunteți lipsit de eleganță și de bun simț? (...) Noi am spus, în permanență, că trebuie să fii complet idiot...”, a spus Dan Tănasă, Pavel Popescu continuând: ”... să nu te vaccinezi!”. 

”Am spus, în repetate rânduri, că noi suntem pentru libertate, susținem vaccinarea, dar vrem ca toată lumea să aleagă dacă se vaccinează sau nu”, a zis Dan Tănase. 

Pavel Popescu a reluat întrebarea: ”V-ați vaccinat?! Aveți o problemă medicală care vă împiedică să vă vaccinați?!”. 

”De doi ani sunteți la guvernare și singura dumneavoastră problemă este AUR! Nu! Problema mea sunteți dumneavoastră”, a replicat Dan Tănasă.

”Atunci, să nu veniți să aveți tupeul să vorbiți într-un studio de televiziune...”, a zis Pavel Popescu, moment în care situația a degenerat. ”Dumneavoastră vorbiți de tupeu?! Dumneavoastră?! Conduceți România de doi ani! Sunteți un nesimțit, domnule Popescu!”, a zis Dan Tanasă.

A intervenit Gâdea: Vă opriți sau vă dau afară?!

”Stați puțin!”, a intervenit imediat Mihai Gâdea. ”Există o lege în România... Domnule Dan Tănasă, sunteți invitatul meu în această seară și rugămintea mea este... ascultați-mă! Vă opriți sau vă dau afară?!”, a spus Mihai Gâdea, în timp ce Dan Tănasă vorbea în continuare pe un ton ridicat.

”Puteți să mă dați afară!”, a zis acesta.

”Eu vă rog să mă ascultați, pentru că am ceva să vă spun și dumneavoastră vorbiți peste mine. Sunteți invitatul meu, vă tratăm cu respect (n.r. Dan Tănasă continua să vorbească). Eu vorbesc și dumneavoastră vorbiți peste mine?! Cine este lipsit de bun simț acum?!”, i-a zis Mihai Gâdea.

”Îmi cer scuze, am înțeles”, a replicat acesta.

”Dumneavoastră, cei de la AUR, vă victimizați, însă nu aici, nu în emisiune! Aici se vorbește civilizat! Puteți să vă certați cât vreți, dar fără cuvinte jignitoare. Punct! Eu tratez toți invitații cu respect, pe picior de egalitate. Nu v-am invitat să ne jignim între noi!”, a conchis Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel