EXCLUSIV  Dan Cruceru de la Survivor a răbufnit legat de Covid-19: Ne plângem că statul ne impune să purtăm niște măști, dar...

Dan Cruceru, prezentatorul mega emisiunii Survivor de la Kanal D, a spus că a avut multe dispute pe tema pandemiei.

Întrebat într-un interviu pentru DC News dacă a avut vreo dispută cu cineva legată de Covid-19, jurnalistul ne-a zis:

”Am avut și voi mai avea. Virusul există și e foarte periculos. Cine nu pricepe asta e.... pff, mi-e greu să-i cataloghez decent pe cei care cred în conspirații mondiale. Ne plângem că statul ne impune să purtăm niște măști, suntem revoltați, ne dăm cu capul de pereți că, vezi Doamne, suntem oprimați.

Pe bune?! Ce mare scofală e? Dacă toți am înțelege și am purta măștile astea măcar două săptămâni, am reduce enorm de mult cazurile de pozitivi. E fizică, e matematică, e logică! Dar noi murim de nerăbdare să ne înghesuim la petreceri în cluburi! Asta este!” 

Dan Cruceru s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. 

Deși Covid-19 l-a ocolit, nu a fost atât de simplu cu virusul Dengue pe care l-a căpătat în Republica Dominicană. A stat patru luni acolo unde a prezentat Survivor România pentru Kanal D. Prezentatorul TV se afla chiar la începutul competiției când s-a confruntat cu această situație. De altfel, a fost primul european de acolo care a contractat boala după zeci de ani de la ultimul caz înregistrat.

Într-un interviu pentru DC News, Dan Cruceru a vorbit despre acest subiect. 

”Aproape am și uitat de povestea asta, fiind Covid-ul mult mai la modă. Glumesc! Au fost câteva zile grele, cu febră și stare fizică foarte proastă. Dengue e transmis de anumiți țânțari. Stăteam într-o dimineață pe terasa casei în care locuiam, îmi beam cafeaua și aproape nici n-am simțit când m-a pișcat o astfel de insectă. După trei zile, însă, aproape că nu mă mai puteam ridica din pat. Am ajuns la spital, cu un risc destul de ridicat de hemoragii. M-am panicat nițel, mai ales că eram la 10 mii de km distanță de casă. Din fericire, chiar am avut o super echipă de medici care m-au pus repede pe picioare și le mulțumesc încă o dată pentru asta”, a spus Dan Cruceru pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel