Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2, a dat startul campaniei de igienizare a trotuarelor

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a dat vineri, la ora 12.00, startul unei ample campanii de spălare mecanică și dezinfectare a trotuarelor din Sectorul 2.

Pe fondul epidemiei de COVID-19, Dan Cristian Popescu, viceprimarul PNL al Sectorului 2,  a decis să formeze echipe mixte ale primăriei, ale operatorului unic de salubrizare și ale Poliției Locale Sector 2 ce vor demara acțiuni de spălare și igienizare a trotuarelor. Primele zone ce vor fi igienizate vor fi trotuarele din jurul spitalelor din Sectorul 2, urmate de zonele publice, trotuarele din jurul bisericilor și piețelor.

"Am început astăzi această campanie de spălat mecanizat și dezinfectare a trotuarelor. Am dat startul chiar la Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Bals, locul probabil cel mai expus în această perioadă, vom continua cu trotuarele din jurul și din curtea Spitalului Clinic Colentina, iar apoi vom continua cu trotuarele din restul sectorului. Luăm foarte în serios amenințarea COVID-19 și vom pune accentul pe prevenție, înainte de toate. Limitați, pe cât se poate, în această perioadă, deplasările ce nu sunt urgențe, spălați-vă pe mâini și informați-vă corect" ne-a spus Dan Cristian Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel