Dan Bittman, nouă CONTROVERSĂ despre COVID-19. Radu Buzăianu: Dincolo de IMBECILITATE... fii ATENT fază!

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Dan Bittman a făcut noi declarații incredibile despre pandemia de COVID-19. Radu Buzăianu a dat replica.

Dan Bittman este cunoscut pentru declarațiile controversate la adresa pandemiei de COVID-19. De data aceasta, artistul a venit cu noi teorii:

"Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări. Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execeptională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirina.

O să înceapă specula, vă dați seama. Gigi Becali a încercat să introducă niște medicamente în țară. O să înceapa o lupta între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și, atunci, o să înceapă scandalul între ei", a spus Dan Bittman, la Antena 3.

Radu Buzăianu, replică acidă

"Dincolo de imbecilitatea de a crede că până la pandemie nu se puteau fura bani și nu se făceau afaceri și șmecherii financiare. A fost nevoie de o pandemie ca să mai facă unii niște bani. Fii atent fază.

Teorie a conspirației, da? Avem doi tiriplici, cu glume din anii 90. Și până la pandemie nu dă nimănui prin cap, din câte televiziuni sunt, să-l angajeze pe vreunu dintre ei. Și brusc, după un an de contestat măsurile, oricare au fost, primesc 50.000 de euro de la televiziunea publică, pentru nici 2 ore de stat la masă și făcut reclamă la cârciuma unuia dintre ei.

A fost nevoie de o pandemie să ia ăia doi 50.000 de euro de la o televiziune. Nu spun că Leana si Costel au făcut pandemia. Noi doar punem întrebări", a scris Radu Buzăianu, pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel