Dan Barna: Klaus Iohannis se grăbește când revarsă un potop de laude pentru guvern

Dan Barna spune că președintele s-a grăbit cănd a început să laude Executivul Orban în cazul combaterii  pandemiei. Liderul USR vrea să știe ce a făcut guvernul pentru ca vinovații să fie trași la răspundere?


 

"Președintele Iohannis observă corect că guvernările PSD au fost un dezastru urmat, în opoziție, de o retorică populistă păguboasă.

Însă cred că președintele se grăbește când revarsă un potop de laude pentru guvern. Pe de o parte șeful statului ne spune că nu am ajuns la final, dar domnia sa trage concluzii și ne spune că guvernul s-a comportat bine în criză", scrie pe Facebook liderul USR.

"E bine și ajută să fim optimiști dar încă nu avem răspunsuri clare cu privire la o sumă de chestiuni:

Dacă nu erau resurse pentru un raspuns eficient în combaterea pandemiei, de ce nu erau? Cine anume, persoane sau instituții, trebuiau să se ocupe de ele. Ce a făcut guvernul pentru ca vinovații să fie trași la răspundere?

Cum s-a ajuns la dezastrul de la Suceava? Există o responsabilitate administrativă sau politică acolo? A cui? Dacă nu există încă răspuns nu înseamnă că băgăm sub preș.

Fiecare ne adaptăm situației de criză cum putem, fiecare dintre noi căutăm răspunsuri la întrebările individuale despre viitorul imediat. Ce facem cu copiii mici fără grădinițe, cum vom călători cu transportul în comun, încetează șomajul tehnic după starea de urgență, cum ne vor supraviețui diversele afaceri în lipsă de clienți... și multe altele. Pentru unele nu are nimeni răspuns pentru altele tare ar ajuta niste răspunsuri ale statului pentru a mai risipi din incertitudinea teribilă a acestor zile.
Împreună reușim", a scris Dan Barna pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel