Dacă ești ZODIA asta, ești VEDETA săptămânii: Un NOU început, super bucurie!

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Nativii unei zodii vor avea avea o săptămână plină de motivație și energie. Trebuie să fie însă atenți la comunicarea în relație, spune astrologul Daniela Simulescu. 

Astrologul Daniela Simulescu a făcut previziunile pe întreaga săptămână și pentru Scorpion. Acești nativi par a avea o săptămână foarte bună, dar trebuie să fie atenți în special la comunicare, scrie astrosens.ro.

”Super bucurie, Marte a intrat astăzi în semnul vostru. Luna nouă se va petrece în semnul vostru, Mercur va intra și el în semnul vostru, ce să vă spun, sunteți protagoniștii săptămânii. Cu atâta putere, cu atâta energie, cu atâta dorință, cu atâta motivație, puteți pune lucrurile în mișcare. Știți cum este, lui Scorpion îi pun lucrurile în mișcare și cum e bine și cum nu e bine așa că trebuie să aveți grijă săptămâna aceasta, în ce vă implicați. Adică vă găsiți un obiectiv folositor sau un obiectiv mai meschin. Depinde doar de voi în ce vă băgați în săptămâna aceasta pentru că dacă alegeți să vă implicați toată această energie, toate aceste daruri, să spunem, pe care le aveți de la astre, puteți începe ceva nou, puteți declanșa un proiect, puteți să găsiți o soluție la care nu s-ar fi gândit nimeni. Puteți mișca anumite proiecte, puteți încuraja oamenii din jurul vostru, îi puteți motiva, pentru că voi găsiți puterea aceasta de a vă motiva. Sunteți foarte curajoși, sunteți foarte întreprinzători. Cu toată Luna aia în opoziție cu Uranus, nu contează. Reușiți să vă adaptați, aveți o capacitate uimitoare de adaptare săptămâna aceasta. E adevărat, mai întâi vă plângeți, vă enervați, vă supărați, vă consumați pe dinăuntru, dar cu Luna nouă în semnul vostru nu o să vadă nimeni nimic din ce se întâmplă în interiorul vostru. Aveți o săptămână în care trebuie să faceți ceva, trebuie să fiți curajoși, să fiți ambițioși, să nu vă lăsați. După care, Venus va intra în casa a treia și va sta acolo până în martie, va și retrograda. Venus fiind guvernatorul casei relațiilor să știți că comunicarea va deveni cheia în orice relație, mai ales amoroasă pe care o veți avea”, a declarat astrologul Daniela Simulescu. 

Citește articolul integral pe ASTROSENS.RO

AFLĂ MAI MULTE DIN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel