EXCLUSIV  Dacă ai următoarea zodie, pregătește-te în 2022 pentru cea mai mare schimbare! Există un cuvânt pentru tine

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu are un mesaj important pentru o zodie, un semnal pentru tot anul 2022.

„Mercur își face de cap! Dacă înainte erați mai flexibili, acum nu mai știți în cine să credeți. Este o căutare interioară, o călătorie aș putea spune, în care să vă dați seama cât de mult credeți în principiile voastre, care e filosofia voastră de viață, cât de mult respectați credința voastră. Jupiter a intrat în Casa 10, pe plan social implicați-vă în proiecte, fie la locul de muncă, fie în comunitatea din care faceți parte. Căutați vizibilitate. Cu Mercur retrograd, este adevărat că nu mai știți cum să faceți, vă bântuie o idee. E important să nu renunțați, pentru că, pe parcurs, vor apărea instrumentele necesare. Vor veni de unde nu vă așteptați. 

Profesional, este o perioadă importantă pentru voi. Tematica anului la voi este vizibilitatea, chiar dacă sunteți anxioși. Vizibilitate în familie, la locul de muncă, în comunitate, în societate. Ieșiți în față! Lăsați-l pe Mercur retrograd... Vă arată limitele voastre, dar, până nu ne știm limitele, nici nu putem să mergem mai departe, să schimbăm ceva în viețile noastre.

Marte este în Casa 7, ceea ce înseamnă că oamenii vor trage de voi. Nu-i respingeți. Cu Luna Plină, aveți puțină grijă la bani!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

Daniela Simulescu, horoscop săptămânal, la DCNews și DCNewsTV:

Previziuni pentru toate zodiile, săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022

Mercur retrograd, până pe 4 februarie 2022

 

Chiar dacă se termină pe data de 4 februarie 2022, efectele sale vor dura până pe 10 martie 2022. În primă fază, vor fi afectate semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, iar în a doua fază, semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

„Aș vrea să nu mai priviți retrogradarea planetei comunicării ca și cum ar fi sfârșitul lumii, ci ca pe un moment extraordinar de a corecta, rezolva și relua niște situații pentru care nu ați avut curajul necesar în trecut”, a subliniat Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel