D614G, noua îngrijorare mondială. Studiul care RĂSTOARNĂ tot. Îți dă FIORI: "E MULT mai infecțioasă"

Un nou studiu dă fiori în lupta cu pandemia de COVID-19. 

Mai mulți experți de la Houston Methodis Hospital au stabilit că virusul SARS CoV-2 a suferit mutații, a dezvoltat o nouă tulpină și este mai infecțios. Ei au ajuns la această concluzie după ce au analizat mii de probe din primul val al epidemiei pe care le-au comparat cu analizele din prezent.

Odată cu răspândirea în întreaga lume, coronavirusul a suferit mutaţii şi a dezvoltat o nouă tulpină. Experţii au stabilit că tulpina din al doilea val este mai infecţioasă. Practic, 99% dintre persoanele testate la spitalul din Houston au avut tulpina mai infecţioasă.

Noua tulpină de coronavirus este cunoscută sub numele de D614G

Oamenii de ştiinţă au stabilit că virusul a suferit o nouă mutaţie. Noua tulpină a suferit modificări ale proteinei spike, cea care formează învelişul extern al coronavirusului. Pentru că este mai infecţioasă, se răspândeşte şi mult mai repede.

Experţii de la Houston Methodis Hospital au examinat peste 5.000 de probe din primul val. Acestea au fost comparate cu probele prelevate dintr-un val recent de infecţii. Astfel, ei au constatat că 99% din tulpinile din al doilea val au avut o mutaţie, citează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel