„Teorii ale conspirației – Coronavirus!”. Medic, către Dorian Popa: Doriane, poate te-ai lăsat dus de val! Hai să corectăm!

Vasi Rădulescu / Foto Facebook
Vasi Rădulescu / Foto Facebook

Medicul Vasi Rădulescu a reacționat după ce Dorian Popa a publicat pe YouTube o filmare cu el intitulată „Teorii ale conspirației – Coronavirus!”.

„În condițiile în care tot mai mulți oameni se străduiesc să informeze corect populația, apelând la date corecte, îndemnând la stat acasă, promovând materiale scrise de medici sau specialiști în sănătate, nu pot să nu ignor o categorie care livrează conspirații, fake news, tratamente false. Dintre aceștia, unii sunt influenceri cu audiențe uriașe. Hâtz, Johnuțule! La Dorian Popa mă refer, desigur.

Nu se face. Mai ales acum, când situația poate deveni de coșmar. Avem nevoie de informații corecte! Cu atât mai mult de la cei cu audiențe mari pe Facebook, Instagram, TikTok.

Doriane, poate te-ai lăsat dus de val, nu știu, dar nu e deloc în regulă să faci clipuri în care zici că se dorește controlul populației, că e o luptă între statele puternice, că totul e o făcătură. Informează-te tu corect și apoi oferă audienței tale sfaturi bune. Ești chiar obligat moral să faci asta.

Nu știi de unde să iei informații bune? Te ajut cu drag, oricând! Lasă-mi un mesaj pe pagină și-ți ofer orice vrei! Hai să corectăm greșeala făcută”, a scris medicul și scriitorul Vasi Rădulescu pe contul său de Facebook.

VEZI ȘI: Experimentul doctorului Vasi Rădulescu: Am stat în baia dintr-o clădire de birouri o oră


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel