Cursuri suspendate în Capitală din cauza vremii

Primăria Capitalei a luat decizia de a suspenda cursurile în toate unitățile școlare de pe raza Capitalei pentru ziua de vineri.

Elevii din Capitală vor avea un weekend prelungit, după ce Primăria Capitalei a decis suspendarea cursurilor în cele 641 de unități școlare.

Astfel cei peste 250.000 de elevi ai Capitalei vor rămâne acasă din cauza avertizării  de ninsori abundente  și a temperaturilor scăzute prognozate de Administrația Națională de Meteorologie.

'Primarul general Gabriela Firea a analizat în această după-amiază, împreună cu prefectul Capitalei, Adrian Petcu, cu reprezentanţii ANM Bucureşti-Ilfov şi inspectorul general al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Ionel Florian Lixandru, ultimele informaţii emise de meteorologi care anunţă ninsori şi intensificări ale vântului în Bucureşti şi a decis ca vineri, 23 martie, grădiniţele, şcolile şi liceele din Capitală să fie închise', a precizat PMB într-un comunicat.

Gabriela Firea a arătat că aceasta este 'o decizie responsabilă', pe care şi-o asumă din dorinţa de a nu-i expune pe copii unor fenomene meteo extreme.

'În urma discuţiilor avute cu reprezentanţii ANM, care ne-au anunţat că vremea se va înrăutăţi semnificativ şi că va ninge în continuare toată săptămâna, dar că vineri vântul se va intensifica şi ninsoarea va fi mai abundentă, am decis ca, pentru siguranţa copiilor noştri, cursurile în unităţile de învăţământ de stat din Capitală să fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabilă, pe care mi-o asum în calitate de primar general, din dorinţa de a nu-i expune pe copii unor fenomene meteo extreme', a precizat Firea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel