VESTEA ZILEI despre Ion Dichiseanu. Curg mesajele pentru marele actor: Dumnezeu a lucrat! De data asta, primiți voi aplauzele mele

Curg mesajele pentru actorul Ion Dichiseanu. 

"Iubiții mei prieteni, n-am cuvinte să vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care mi le-ați purtat în ultima perioadă! Mi-au parvenit, în fiecare moment, mesajele voastre! Ele mi-au demonstrat că Dumnezeu lucrează prin oameni! Mi-au arătat, încă o dată, că rugăciunile nasc miracole!

Dumnezeu a lucrat și prin intermediul echipei medicale de la Spitalul de Urgență ”Floreasca”. N-am să nominalizez pe nimeni (lista ar fi lungă, manager, medici, asistenți, brancardieri etc) de teamă să nu omit vreo persoană! Am să vă mărturisesc doar faptul că, la Floreasca, au loc minuni în fiecare oră, în fiecare zi!

În Noul An, să vă iubească pe fiecare în parte bucuriile Lumii, iar Bunul Dumnezeu să vă arate dragostea Lui!Rămân al vostru, același actor recunoscător publicului! Vă îmbrățișez și, de data aceasta, primiți voi aplauzele mele!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a lui Ion Dichiseanu, mesaj distribuit și de fiica lui, Ioana, care i-a ținut pe fanii marelui actor la curent cu starea de sănătate a acestuia. 

Fanii actorului au reacționat rapid

"Va iubim domnule Dichiseanu! Poporul român va multumeste pentru bucuria pe care ne-ati adus-o de-a lungul timpului cu arta si talentul dumneavoastra actoricesc. La mulți ani frumoși și sănătoși lângă familia dumneavoastra si lângă noi, spectatorii fideli!", "Multă sănătate Maestre, așa este, există Miracolul Credinței", "Un om minunat un actor care a făcut roluri memorabile, in teatru si film. La mulți ani frumoși,cu sănătate si cu siguranță Dumnezeu va iubește si lucrează prin oameni!", "Ne bucuram ca sunteti bine si va dorim mulți, mulți ani sănătoși, maestre Ion Dichiseanu!", sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor, la postarea actorului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel