"Ce suntem?" Mesajul VIRAL care a SCANDALIZAT România: "O țară hrănită ocazional cu mici și bere, iar în rest cu ură, PROSTIE și bătaie de joc"

foto: Pixabay
foto: Pixabay

O imagine a devenit virală în mediul online, iar mesajele curg rând pe rând. 

Un mesaj ferm și destul de dur, dar care prezintă clar realitatea din România, a ajuns viral în mediul online. 

"Deschidem mall-uri, închidem fabrici. Exportăm aur, importăm gunoaie. Exportăm muncitori, importăm refugiați. Ei importă bani, noi exportăm datorii! Ce suntem?", este mesajul publicat pe Facebook. 

Oamenii au intervenit imediat și nu au ezitat să-și verse furia în dreptul fotografiei. 

"Suntem sclavii Europei!", "Suntem ceea ce vor cei pe care îi votăm", "Vai de noi!", "Asa ne trebuie.... suntem un popor de lași", "Fraieri marionete orbi si lasi", "O țară hrănită, ocazional cu mici, bere și sarmale cu vin, iar în restul anului cu ură, cu prostie, manele, cu indiferență, cu bătaie de joc și cu boli cât încape și pot duce,da cui îi pasă când ei au burțile și conturile pline? Faptul că țara și popurul sunt împrăștiați și se mănâncă între ei, parcă nu-i așa de grav ca și complicitatea de care dau dovadă. Într-un final nu va mai fi unicitatea Românilor ca popor ci o țară plină de persoane", "Suntem niste cocoșați de tupeul și nesimțirea celor care ar trebui să aibă grijă de sănătatea și bunăstarea noastră...ajunserăm bătaia lor de joc, cu o crasă lipsa de voință, neputincioși și lași, fără minte și judecată", sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel