EXCLUSIV  Cum vor arăta concediile după 15 mai. EXPLOZIE de vânzări la un obiect pentru vacanță

Toată lumea se întreabă cum vor arăta concediile în criza generată de coronavirus.

Jurnalistul Val Vâlcu crede ar putea să explodeze vânzările de rulote. Puteți călători cu acest mijloc de transport în concediu. Mâncarea ți-o comanzi electronic la primul supermarket și o plătești în rulotă. Nu mai intri în magazin, te așteaptă pachetul la ușă autovehiculului.

Este o variantă bună pentru pasionații de călătorii. Principalele avantaje ale unui astfel de concediu pe cont propriu sunt mobilitatea și flexibilitatea traseului. Pe lângă acestea, puteți sta liniștit fără să aveți vreun risc de infectare cu coronavirus. Așadar, este de așteptat ca oamenii să apeleze la rulote pentru a-și face vacanțele în acest sezon estival. Sunt atâtea locuri frumoase în România unde puteți merge cu rulota! Trebuie doar să acceptați provocarea unei vacanțe cu totul și cu totul altfel.

Pe piață sunt disponibile multe modele de rulote noi sau second hand. Prețul unei rulote second hand pornește de la 1500 de euro pentru un model de două-trei persoane și poate depăși 5000 de euro pentru unul de patru persoane. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel