Cum scapi de grăsimea de pe burtă, dietă dovedită științific

Vrei să-ți micșorezi talia? Reducerea grăsimii abdominale poate duce la scăderea riscurilor pentru sănătate - dar, în ciuda metodelor pe care le-ați văzut pe Internet, nicio „dietă miraculoasă”, pasilă fabuloasă sau ceai uluitor nu vă poate ajuta să eliminați în mod special și exclusiv grăsimea abdominală. Există, însă, diete despre care s-a dovedit științific că funcționează!

Să scapi de grădimea de pe burtă e extrem de benefic pentru sănătate, pentru că în afară de un mijloc tras prin inel vei scăpa și de riscul de a dezvolta o serie de boli cronice împovărptoare, precum diabetul, bolile de inimă și cancerul!

Dar, în ciuda tuturor dietelor-minune, a pastilelor și a ceaiurilor promovate intens pe Internet, nicio „rețetă" la modă nu vă poate ajuta să eliminați în mod special această grăsime care se depune în jurul buricului, conformunui articol din Health & Fitness Journal al ACSM.

Și totuși... soluții există!

„Încă nu există o dietă miraculoasă, o un aliment, un nutrient sau o componentă bioactivă care să vizeze direct și exclusiv grăsimea abdominală", scrie dr. Kari D. Pilolla, deținătoarea unui doctorat în medicină, profesor asistent la Departamentul de nutriție de la Universitatea Politehnică din California, San Luis Obispo.

Și totuși, suține experta în nutriție, există nu una, ci două diete create de medici și dovedite științific, care funcționează!

Care sunt ele, aflați pe DCMEDICAL.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel