Dacă nu aveți un termometru, folosiți acest mic truc. Vă va ajuta să vă daţi seama dacă uleiul este încins.
Aveţi nevoie de:
O jumătate de litru de ulei
1 felie de pâine tăiată în pătrate mici
Citeşte şi Prăjitură de post. Reţeta care trebuie încercată
Ce trebuie să faceţi
Turnaţi uleiul într-o tigaie şi încălziţi-l la foc mare. Când începeţi să observați formarea de valuri mici în ulei, aruncați o bucată de pâine și așteptați ca acesta să se ridice la suprafață și să înceapă să se rumenească.
Știți că uleiul este perfect pentru a începe să gătiţi în momentul în care se formează bule mici în jurul pâinii. Imediat ce pâinea este aurie și crocantă, îndepărtați-o. Aveți deja uleiul gata de prăjit!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News