Urmărește emisiunea live


Cu testele COVID-19 în mână, la COADĂ, la poarta spitalului. Dorobăț: PRESIUNE. Nu este posibil

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva din Iași, a spus, la Digi24, că sunt probleme cu privire la pacienții care stau și așteaptă să fie evaluați. 

”Aici este într-adevăr o nemulțumire, iar noi ne găsim între presiunea de a găsi un loc pentru un pacient care este de internat, care este grav, și pacienții care stau la poartă și așteaptă cu testele în mână” a dezvăluit medicul. 

Carmen Dorobăț a mai spus că a purtat discuții și cu Nelu Tătaru pentru o colaborare mai strânsă cu medicii de familie, pentru a debloca această situație. În plus, au fost discuții pentru a încerca o eșalonare. ”Este foarte neplăcut, vrem să facem cât mai corect activitatea medicală, dar, fizic vorbind, nu este posibil să acoperim un număr atât de mare de pacienți pe parcursul unei gărzi” a afirmat managerul de spital. 

”Cam 7 minute cel puțin durează la un pacient asimptomatic să facem toate formele pentru a putea pleca. Cam 25 de minute durează să fie rezolvați trei pacienți” a punctat medicul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel