CSM București a cucerit Cupa României

Echipa masculină de handbal CSM București a cucerit primul său trofeu, Cupa României, sâmbătă, în Sala Polivalentă din Brăila, după ce a învins-o în finală pe Steaua Alexandrion București cu scorul de 27-24 (11-11).

CSMB, după locul doi obținut în ediția trecută a campionatului, și-a asigurat prezența în viitoarea ediție a Cupei EHF.

Steaua a început foarte bine ultimul act, a condus cu 3-0 (min. 6), dar apoi CSMB a înscris de patru ori la rând, 4-3 (13). Echipa antrenată de Zvonko Sundovski a condus apoi cu 6-4 (15), 9-6 (22) și chiar cu 11-7 (25). Steaua a avut, însă, un final excelent de repriză, iar la pauză scorul era egal, 11-11.

Partea secundă a fost echilibrată în prima sa parte, cele două echipe alternând la conducere pe tabela de marcaj. CSMB s-a desprins apoi, având 19-16 (44). Steaua a reușit să se apropie la două goluri, 25-23 (58), dar nu a putut întoarce soarta partidei, CSM învingând cu 27-24. Interul spaniol Javier Humet a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei. La CSM București au marcat Naumce Mojsovski 6 goluri, Krsto Milosevic 6, Javier Humet 5, Sasa Marjanac 4, Nicușor Negru 3, Milos Kostadinovic 2, Iulian Stamate 1.

Steaua a fost lipsită de portarul titular, belarusul Ivan Mațkevici, suspendat după ce a primit cartonaș roșu în ultimele minute ale semifinalei, dar veteranul Florin Dragomir (42 ani) a făcut o partidă excelentă, reușind să pareze 15 șuturi.

Golurile echipei antrenate de Ovidiu Mihăilă au fost marcate de Gabriel Florea 9, Marius Szoke 4, Ionuț Georgescu 4, Ghiță Irimescu 2, Laurențiu Dinescu 2, Said Ouksir 1, Martin Johannson 1, Andrei Grasu 1.

În finala mică, HC Dobrogea Sud Constanța a dispus de Dunărea Călărași cu 28-20.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel