Criza COVID-19. Rusia și Iran, RECORD de infectări

Pandemie în România
Pandemie în România

Rusia și Iran înregistrează noi recorduri în lupta cu pandemia de coronavirus. Iată ce cifre ai înregistrat cele două țări.

Rusia și Iranul raportează cele mai multe infectări. Autoritățile de la Moscova au înregistrat cea mai mare creștere zilnică a numărului de cazuri, confirmând 22.778 de noi infecții în toată Rusia. Acestea includ 6.360 de noi infectări în capitala Moscova. Astfel, numărul total de infectări se ridică la 1.948.603. Autoritățile au raportat, de asemenea, 303 de decese în ultimele 24 de ore, ducând numărul oficial de morți la 33.489, precizează TheGuardian.


Record și în Iran

Totodată, Iranul suferă cea mai mare creștere zilnică a numărului de cazuri. Țara din Orientul Mijlociu a raportat cel mai mare număr de noi cazuri,13.053, în timp ce alte 486 de persoane au murit în ultimele 24 de ore, a declarat ministerul sănătății din Iran. Guvernul a declarat că va impune restricții mai stricte, o purtătoare de cuvânt a ministerului sănătății, Sima Sadat Lari, a declarat că numărul total de cazuri infectate a ajuns la 775.121, în timp ce numărul total de decese a crescut la 41.979, precizează aceeași sursă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel