Urmărește emisiunea live


Cristina Ich, SFIDARE TOTALĂ a ordonanțelor militare. Vedetele, LIBER să facă lucruri interzise pentru restul populației / FOTO

 Când ești vedetă, încalci ordonanțele militare fără probleme și, în plus, te lauzi cu acest lucru pe rețelele sociale.

Una dintre problemele românilor în starea de urgență este că frizeriile și saloanele de înfrumusețare sunt închise. De altfel, nu este permis să îți chemi hairstyliștii la tine acasă să te tundă și să te vopsească. Serviciile la domiciliu nu sunt permise. În Spania, acest lucru a fost posibil după relaxarea măsurilor.

Dar regulile nu se aplică dacă ești vedetă. Christina Ich l-a chemat pe ”Marian Capet Hair Artist” la domiciliu și omul a venit. A vopsit-o, a tuns-o, totul în starea de urgență.

”Nu mai puteam să stau cu vârfurile netunse!”, se plânge Cristina Ich.

Iată imaginile:

(w670)

(w670) 

În starea de urgență, saloanele de înfrumusețare au fost închise.

S-au creat și petiții semnate atât de clienți, cât și de hairstyliști care cer deschiderea saloanelor de înfrumusețare. Și pentru că autoritățile nu au luat în seamă cerințele acestora, s-a ajuns la o formulă de compromis. Pe Facebook circulă anunțuri de servicii de înfrumusețare la domiciliu. Le găsiți cu ușurință când dați căutare, de exemplu: "frizer la domiciliu". Pe lângă faptul că este interzis, vorbim de un fapt mult mai periculos decât dacă oamenii ar merge la saloane care ar respecta regulile de igienă.

Cine este Cristina Ich

Chiristina Ich este tipa aia superbă de la care nu îți poți lua ochii, a făcut un gest ușor frapant. Este bine totuși să te uiți la ea cu sonorul închis deoarece problemele apar când deschide gura.

Recent și-a pus la story un video în care s-a filmat urlând către oamenii care se plimbau pe afară. Țipa la ei că de ce ies pe stradă în timp ce ea stă închisă în casă. Întâi de toate, nu trebuie să gândești că stai în casă pentru X sau Y, ci pentru tine. În al doilea rând, nu este interzis să ieși pe stradă. Evident că nu este recomandat să mergi în locuri aglomerate, să stai la cozi la supermarket, dar încă ai voie să te plimbi pe stradă, câteva minute, respectând măsurile contra COVID - 19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel