Cristian Oancea, ”Victor Babeș” Timișoara, RĂBUFNIRE: Noi nu știm să învățăm din greșeli, le repetăm încontinuu

Managerul Spitalului “Victor Babeș” din Timișoara, Cristian Oancea, a venit cu un avertisment în urma deciziei deschiderii restaurantelor și cinematografelor.

"La nivel național avem aproximativ 1000 de paturi la Terapie Intensivă și deja suntem la jumătate. Aceste măsuri de relaxare, dacă nu devenim responsabili cu începerea anului școlar, cu începerea activității lucrative, începerea serviciilor și inclusiv acest proces electoral, riscăm să fim dați peste cap cum a zis și domnul ministru Nelu Tătaru, undeva la 2500 de cazuri.", a declarat Cristian Oancea în direct la RealitateaPlus.

Totodată, medicul a spus că nu crede că românii vor începe să respecte măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus, impuse de autorități.

"Românii au arătat până acum, în afară de cei care au fost cu adevărat responsabili, noi am demonstrat că nu știm să fim responsabili și nu știm să implementăm aceste măsuri banale de protecție. Eu nu mă aștept ca în perioada următoare să fim mai responsabili pentru că noi nu știm să învățăm din greșeli. Le repetăm încontinuu.", a mai adăugat Cristian Oancea.

Amintim că astăzi au fost înregistrate 755 de noi cazuri de infectări cu coronavirus la puțin peste 7000 de teste efectuate. Totodată, 43 de oameni au pierdut lupta cu boala în ultimele 24 de ore .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel