Cristi Borcea, eliberare condiţionată. Decizia Judecătoriei

Cristian Borcea a depus o solicitare pentru eliberare condiţionată, care va fi judecată la Judecătoria Sectorului 4.

Astfel, magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 judecă miercuri solicitarea de eliberare condiţionată a fostului acţionar al Dinamo Cristian Borcea. Acesta execută o pedeapsă cu închisoarea de şase ani şi patru luni în dosarul "Transferurilor de jucători". Decizia instanţei nu va fi definitivă.

Este pentru a doua oară când Cristian Borcea cere eliberarea condiţionată. Prima dată, a făcut o astfel de solicitare în 2017. La acea vreme, Judecătoria i-a admis cererea, însă Tribunalul Ilfov a decis, în octombrie, că fostul acţionar al Dinamo nu poate fi eliberat condiţionat dar că poate formula o nouă cerere după şase luni.

Cristian Borcea este încarcerat la Penitenciarul Jilava după ce a fost condamnat definitiv, în anul 2014, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul „Transferurilor de jucători”.

[citeste si]

În luna februarie a acestui an, magistraţii instanţei supreme au decis achitarea lui Cristian Borcea în dosarul privind mita dată fostei judecătoare Geanina Terceanu. În acest dosar, Victor Becali a fost condamnat la cinci ani şi opt luni de închisoare, Ioan Becali a primit şapte ani şi patru luni de închisoare, iar Geanina Terceanu a fost condamnată la şapte ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel