Ioan Becali scapă definitiv de închisoare

Fostul agent de jucători a avut câștig de cauză în instanță.


Magistrații de la Tribunalul Ialomița au decis că Ioan Becali va fi pus în libertate. Hotărârea este definitivă. Pe 20 februarie, Ioan Becali a fost condamnat la 7 ani şi 4 luni, iar fratele său, Victor Becali, a primit 5 ani şi 8 luni închisoare cu executare, în dosarul în care sunt acuzaţi că au mituit-o pe fosta judecătoare Geanina Terceanu. Conform DNA, în februarie 2009, Terceanu, în calitate de judecător la Tribunalul Bucureşti, i-a achitat pe fraţii Becali şi pe Cristian Borcea, alături de alţi conducători din fotbal, care fuseseră trimişi în judecată pentru înşelăciune şi evaziune fiscală.

[citeste si]

Decizie confirmată

Fostul agent de jucători va fi pus în libertate definitiv. El intrase din nou în pușcărie în luna martie, la scurtă perioadă după ce fusese eliberat. Ioan Becali, supranumit Giovani, ispășise mare parte dintr-o condamnare definitivă.

Decizia de astăzi a fost confirmată de Curtea de Apel. Într-o primă instanță, decizia Judecătoriei Slobozia i-a fost favorabilă lui Becali, dar procurorii au contestat hotărârea de eliberare condiționată. Ioan Becali a fost obligat să aștepte încă 10 zile decizia definitivă.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel