Cristache, mesaj EXPLOZIV pentru Anisie: "Voi spune ceva foarte GRAV acum! Este greu de crezut, la naiba"

Iulian Cristache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi, reacție dură după anunțul trecerii educației în mediul online. 

"Astăzi am lansat un sondaj la care au răspuns, în 72 de ore, 95.000 de părinți. Nu știu dacă există vreodată, din 1990, un sondaj care să aibă atâția repondenți și în care unii și-au arătat nemulțumirile, alții și-au arătat încrederea în sistem.

Este o perioadă grea și nu pot, ca lider, să spun că trebuie să ne lăsăm doborâți. Sunt momente în care devin sceptic și nu mai am atâta optimism cum aveam acum 5 ani când mă gândeam că dacă voi sta la masă cu mari înțelepți din Ministerul Educației, din Guvern, din Parlament, mă refer la comisiile de învățământ, să nu putem lua o decizie 100% în favoarea copiilor, fără să gândim fie politic, fie financiar. Este greu de crezut că nu reușim să ne punem, la naiba, cu toții la masă, să lăsăm stânga sau dreapta politic, astfel încât să face o lege unitară, o lege care să dăinuiască cel puțin o generație, o lege care să nu mai țină cont de câte Guverne de schimbă.

Voi spune ceva foarte grav acum și-mi cer scuze dacă voi deranja! Am ajuns să spun: Zburați, dar lăsați sistemul de învățământ să meargă. Adică puteți să mergeți unde vreți, în construcții, în infrastructură, dar lăsați-ne copiii în pace și faceți o dată o lege și finanțați corespunzător, astfel încât să avem un sistem corespunzător care să ajute viitorul acestei țări", a declarat Iulian Cristache, în direct la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel