EXCLUSIV  Crin Antonescu, replică lui Ponta despre Teodorovici: L-a ajuns vârsta

Crin Antonescu, fostul lider PNL, a adus lămuriri, într-un interviu pentru DCNews, după declarația lui Victor Ponta despre Eugen Teodorovici.

”Eu nu am avut niciodată vreo discuție cu Victor Ponta despre domnul Teodorovici. Pe domnul Teodorovici îl cunoșteam, era într-adevăr membru PNL, dar am fost surprins în momentul în care am constatat că a trecut la PSD, că a intrat în echipa guvernamentală. N-am avut niciodată niciun fel de problemă cu domnul Teodorovici, nici împotriva domniei sale și nici vreo discuție cu domnul Ponta privitor la Teodorovici” ne-a declarat Crin Antonescu.

La vremea respectivă, dacă cineva îmi ”stătea pe cap”, cum se exprimă domnul Ponta, încercam să mă descurc singur, nu recurgeam la ajutor. Poate domnul Ponta confundă personajele, în niciun caz eu nu-mi aduc aminte de asemenea discuție, pentru că nu m-a deranjat cu nimic Teodorovici. Îmi aduc aminte că am avut odată o discuție la sediul partidului despre fondurile europene. Dânsul a prezentat cumva un stadiu al situației de atunci, pentru că avea informații în acest domeniu, dar asta fost tot. Ne-am mai întâlnit în împrejurări de partid cu multă lume, campanie electorală etc. N-am avut nimic de împărțit cu domnul Teodorovici și nici n-aș fi recurs la ajutorul domnului Ponta. E absurd! Cred că domnul Ponta începe să confunde personajele. Îl ajunge și pe dânsul vârsta”, a mai precizat pentru DCNews fostul lider al PNL, Crin Antonescu.

Citește și: Crin Antonescu, prima reacție la declarația controversată a lui Orban

Declarația lui Ponta

Victor Ponta, liderul Pro România, a povestit, luni, în cadrul emisiunii "Dosar de politician", la B1 Tv, un episod legat de relația lui cu actualul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, precizând că el a fost cel care l-a luat din PNL și l-a făcut consilier.

"Teodorovici nu m-a numit pe mine în nicio funcție, eu l-am luat de la PNL, că nu voia să-l pună Crin Antonescu și l-am luat consilier și l-am pus ministru. Era membru PNL și Crin mi-a zis ia-mi-l de pe cap”, a declarat Ponta în emisiunea lui Silviu Mănăstire.

Citește și: Teodorovici, mesaj pentru Ponta: Să-și aducă aminte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel