Urmărește emisiunea live


Creștere cazuri COVID. Toate unităţile de învăţământ au intrat pe scenariul roşu, la Târgu Mureş

Fotografie creată de Julia M Cameron, de la Pexels  / https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/creion-sta-jos-sta-a-ezat-tehnologie-4144222/
Fotografie creată de Julia M Cameron, de la Pexels / https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/creion-sta-jos-sta-a-ezat-tehnologie-4144222/

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Mureş a anunțat în această seară că elevii nu vor mai merge mâine la școală ci vor învăța online. Toate unitățile de învățământ au trecut pe scenariul roșu. 

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Mureş a anunţat directorii de şcoli, duminică seara, că toate unităţile de învăţământ din municipiul Târgu Mureş intră, începând de luni, pe scenariul roşu, după creşterea alarmantă a numărului de infectări cu noul coronavirus, scrie Agerpres. 

"Datorită incidenţei mari raportate la mia de locuitori, începând de mâine (luni - n.r.) toate unităţile de învăţământ din municipiul Târgu Mureş vor funcţiona în scenariul 3 (roşu). În acest sens, vă rugăm: Să anunţaţi - prin educatoare, învăţători, diriginţi - elevii cu privire la începerea cursurilor on-line. Să convocaţi Consiliile de Administraţie şi să transmiteţi (...) hotărârea, până mâine, la ora 10,00", se arată în nota trimisă directorilor unităţilor de învăţământ de către ISJ Mureş.

Prefectul judeţului Mureş, Mara Togănel, a confirmat informaţia, arătând că, pe lângă Târgu Mureş, în scenariul roşu vor intra şi şcolile din zona periurbană, după ce rata de infectări cu SARS-COV-2 a trecut de trei la mia de locuitori. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel