Credea că pandemia e o FARSĂ, dar ce a urmat l-a TRAUMATIZAT pe viață: "DUREREA vine în valuri. Sentimentul unui șofer BEAT"

imagine cu rol ilustrativ
imagine cu rol ilustrativ

Un bărbat a rămas traumatizat pe viață după ce luni bune a pus la îndoială pandemia de COVID-19. 

Un bărbat din Texas, care, la fel ca mulți alți oameni din întreaga lume, a pus la îndoială pandemia de COVID-19 și a luat în derâdere măsurile de protecție impuse de autorități, a avut parte de o experiență traumatizantă și spune că și-a schimbat complet opinia după ce doi membri ai familiei sale au murit de Covid-19.

Tony Green, în vârstă de 43 de ani, spunea mereu că această criză medicală e inventată de virusologi și exagerată de mass media, motiv pentru care, în luna iunie, a organizat o masă în familie, la care a invitat rude apropiate și mai îndepărtate, pentru a petrece timp împreună după carantina care i-a ținut departe. La câteva zile distanță, membrii familiei sale, împreună cu el, 14 la număr, s-au îmbolnăvit de COVID-19.

Ce spune acum este halucinant

El a ajuns la spital cu simptome grave, virusul afectându-i sistemul nervos, însă socrul lui și mama acestuia au murit în spital. Acum, după ce a trecut peste experiența terifiantă a infecției cu noul coronavirus, Tony Green și-a schimbat radical părerea despre pandemie.

„Sentimentul pe care îl am e același pe care l-ar avea un șofer beat care și-ar ucide familia. Câți oameni s-ar fi îmbolnăvit dacă nu aș fi găzduit acea masă de weekend? Unul? Poate doi? Durerea vine în valuri, dar vina aceea va rămâne”, a mărturisit Green pentru CNN

Chiar dacă ceilalți membri ai familiei sale s-au vindecat, Green nu poate scăpa de sentimentul de vinovăție care l-a cuprins când a aflat diagnosticul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel