Creaturi din lemn, la Muzeul Țăranului Român

creaturi din lemn
creaturi din lemn

Muzeul Național al Țăranului Român (MNTR) va organiza, joi, 13 iunie 2013, la ora 18:00, vernisajul expoziției de fotografie Creaturi din lemn, a artistului vizual Daniel Munteanu, care va avea loc până în data de 30 iunie 2013, la Sala Acvariu.

Expoziția prezintă diferite aspecte ale unor fantastice creaturi din lemn, fiecare cu personalitatea și povestea sa, adunate parcă dintr-o rezervație naturală a unei alte lumi.

Imprimate pe hârtie mată fine art, fotografiile de mici și mari dimensiuni (unele fiind aproape de mărimea naturală a creaturii surprinse)  surprind în felul de prezentare un ceva străvechi, uneori melancolic, alteori abia atunci trezit la viață.

Născut la 26 ianuarie 1981, Daniel Munteanu este absolvent al Universitățtii București, licențiat la Facultatea de Litere, secția Română-Engleză. Ca artist vizual și fotograf se ocupă de lucrari în grafică 3D (environment, landscape) și fotografie digitală (regizată, conceptuală, natură). A obținut numeroase premii și mențiuni la International Photography Awards, Prix de la Photographie, Paris, Chicago Photo Forum Spring Contest, Color Color Color (Worldwide Photography Gala Awards) 2011 și are 7 expoziții personale. Din 2009 a participat cu lucrări în expoziții de grup atât în țară, cât și străinătate.

Mai multe despre Daniel Munteanu aflați de pe pagina web: www.moondash.net sau http://www.facebook.com/MoondashProject

Vezi aici ce expoziții și târguri a pregătit MNTR în perioada următoare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel