Cozmin Guşă îl face praf pe Victor Ponta: Va fi lăsat în offside. A făcut un joc de primadonă

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Guşă a avut mai multe declaraţii acide la adresa lui Victor Ponta şi a anunţat care este planul PSD după moţiunea de cenzură, astfel încât liderul Pro România să fie lăsat pe dinafară. 

"Strategia PSD va fi să voteze guvernul PNL, astfel lăsându-l în offside pe Ponta şi pe alţii. Asta e circulara din partid. Vor vota un guvern PNL în minoritate", a spus Cozmin Guşă la Realitatea TV. 

Guşă îl face praf pe Ponta

"În politica românească se aplică principiul libertatea câinelui este dată de lungimea lanțului". O altă rușine, fostul președinte al Tineretului Democrat, Victor Ponta, care astăzi, a făcut toate eforturile ca cei care l-au introdus în Parlamentul României prin vot pe listă. Aici se văd eforturile celor care umblă cu șantajul, iar Victor Ponta este evident un astfel de șantaj pentru că această energia a sa pentru nimic - pentru că ce-o să facă Ponta? - ok, a dat jos Guvernul Dăncilă, în regulă. Are vreo șansă el să intre în vreo combinație de majoritate parlamentară? Nicio șansă!

Klaus Iohannis nu-l vrea, Ludovic Orban nu-l vrea, el singur spune că vrea să facă o chestie împotriva firii, împotriva naturii, să facă majoritate cu PSD care nu-l vrea (la ora actuală peste 80% dintre PSD-iști nu-l vor). Deci a făcut un joc de primadonă să dea jos un guvern în perspectiva în care nu le oferă colegilor lui nicio oportunitate de a guverna", a mai spus Guşă la Realitatea TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel