COVID-19. Victor Negrescu, semnal de alarmă: Este URGENŢĂ naţională. România e pe primul loc

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu trage un semnal de alarmă în plină criză COVID-19 şi spune că România este prima într-un top tragic. 

"România este pe primul loc, din păcate, la numărul de victime generat de coronavirus la nivel regional. Fiecare persoană pe care nu am putut să o salvăm este o pierdere pentru noi ca țară și menirea statului de a-și proteja cetățenii.

În Vinerea Mare trebuie să nu îi uităm, să nu ne referim la ei ca simple cifre, cum din nefericire ne prezintă acest lucru cei care astăzi guvernează. Chiar ieri, într-o emisiune TV la care am participat, un reprezentant al PNL mințea că România are numărul cel mai mic de victime, ca și cum 400 de persoane nu înseamnă nimic.

Sunt părinții, copiii, bunicii și prietenii unora dintre noi, sunt români ca noi și persoane pe care poate, fără acest virus și cu demersuri începute la timp, am fi putut să îi salvăm. Timpul nu se poate da, din păcate, înapoi.", a scris Victor Negrescu pe pagina sa de Facebook. 

"Urgenţă naţională"

"Este o urgență națională să realizăm că este nevoie de efortul tuturor pentru a trece cu bine peste aceste momente. Alegerile anticipate au trecut, acum avem adevărata alegere între a face în continuare prea multă demagogie politică sau a spune adevărul și a încerca să construim cele mai bune soluții pentru a salva România.

#StațiAcasă, dragi prieteni online, și dacă trebuie să ieșiți nu uitați să respectați distanța recomandată. Este primul pas.", a mai scris europarlamentarul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel