COVID-19. Un nou oraş din China, în CARANTINĂ

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Încă un oraş din China a fost băgat în carantină completă din cauza infecţiilor cu coronavirus, după ce un student revenit din SUA a infectat peste 70 de persoane. 

70 de persoane confirmate pozitiv şi alte 4000 testate. Acesta este bilanţul oraşului Harbin, din China, care a fost băgat în carantină completă de autorităţi. Pacientul zero este un student care s-a întors din SUA, conform Daily Mail. 

Autorităţile au interzis deja adunările şi au ordonat ca vizitatori din afara oraşului să fie verificaţi. Au fost instalate deja puncte de control în aeroporturi şi gări, pentru a-i scana pe cei care vin în oraşul cu o populaţie de 10 milioane. 

Harbin este capitala provinciei Heilongjiang, de la graniţa cu Rusia, şi este noul punct fierbinte al Chinei. Guvernul a dat deja o directivă privind mai multe restricţii. Astfel, cetăţenii au nevoie de un act care să ateste că nu au coronavirus înainte de a intra în spaţii publice şi complexuri rezidenţiale. În plus, trebuie să poarte mereu mască de protecţie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel