COVID - 19. Șapte angajați ai IJP Prahova, confirmați pozitiv

Șapte angajati ai IJP Prahova au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus, a anunțat joi seara purtătorul de cuvânt al instituției.

„Din păcate, astăzi, la nivelul unei subunități din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, în urma testării, au fost confirmate șapte cazuri de infectare cu virusul SARS-COV-2.

Cei șapte colegi, care lucrează în cadrul aceleiași subunități, se aflau în izolare la domiciliu încă de la începutul săptămânii. În prezent, sunt asimptomatici şi carantinați la domiciliu.

De asemenea, încă de la începutul săptămânii, a fost dispusă de urgență dezinfectarea spațiilor de lucru și a mijloacelor auto, în cadrul respectivei subunități. Inspectoratul Județean de Poliție Prahova împreună cu Direcția de Sănătate Publică Prahova efectuează, cu celeritate, ancheta epidemiologică.

Asigurăm cetățenii că la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost dispuse măsurile necesare, astfel încât capacitatea de intervenție a poliției la misiunile din competență să nu fie afectată.

Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului IPJ Prahova (modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecție și dezinfectare), în mod constant sunt dezinfectate spațiile de lucru și mijloacele auto, în vederea prevenirii răspândirii virusului”, precizează  IJP Prahova într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel