COVID-19. Regulă DRASTICĂ pentru locuitorii din Cisnădie. Ce NU mai au voie să facă

Locuitorilor din Cisnădie li s-a impus o măsură drastică din cauza COVID-19. Iată ce nu mai au voie să facă, de ce și ce spun reprezentanții Primăriei.

Locuitorii din Cisnădie nu mai au voie să se aşeze pe băncile din oraş, după ce angajaţi ai Primăriei au pus afişe cu mesaje care-i îndeamnă pe oameni să stea acasă, măsura fiind menită să prevină răspândirea infectării cu noul coronavirus.

Ce spun reprezentanții Primăriei

"Una dintre măsurile Primăriei Cisnădie a fost aceea de a pune afişe pe băncile din oraşul Cisnădie cu mesajul de recomandare "Interzis să vă aşezaţi pe bancă! Evitaţi aglomeraţia. Staţi acasă!' şi de a dezinfecta spaţiile publice. De asemenea, locurile de joacă au fost închise, tocmai pentru a convinge oamenii să nu mai socializeze afară din case şi pentru a-i proteja de contactarea virusului", a declarat sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Primăriei Cisnădie, Daniel Mihăilescu, citează Agerpres.

Potrivit acestuia, pe site-ul Primăriei Oraşului Cisnădie există o secţiune specială dedicată informaţiilor despre COVID - 19.

"Mai multe informatii găsiţi pe site-ul nostru, la noul buton creat, COVID - 19, unde veţi găsi comunicatele privind măsurile luate la nivel local, precum şi hotărârile adoptate la nivel naţional", a adăugat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cisnădie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel