COVID-19, RECORD de infectări în Marea Britanie. Este cel mai mare număr raportat vreodată

Marea Britanie a raportat astăzi cel mai mare număr de infectări/zi înregistrat de la începutul pandemiei. 

6.634 de noi cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Anglia, cel mai mare număr de infectări pe zi raportat vreodată în Regat. Cele mai multe infectări sunt în Anglia, respectiv 5.632. Scoția a înregistrat 465, Țara Galilor - 348, Irlanda de Nord - 189. 

În ciuda numărului mare de cazuri, Marea Britanie ar fi departe de adevăratul vârf al infectărilor din aprilie și mai, când cercetătorii de la Imperial College sugerează că ar fi fost mai mult de 100.000 de cazuri noi de infectare cu SARS-CoV-2 pe zi. Ei consideră că multe cazuri nu au fost identificate atunci, din cauză că o testare mai consistentă a început abia în luna mai. 

Recordul precedent a fost raportat în luna mai, pe 1, când erau 6.201 cazuri. Astfel, se sugerează ideea că lucrurile nu sunt chiar atât de rele pe cât par, pentru că atunci erau mult mai puține teste efectuate. Acum, estimarea este că doar o treime din cazuri sunt depistate prin sistemul de testare. Imperial College London sugerează că două treimi din cazuri ar putea fi asimptomatice, asta putând să însemne că adevăratul număr al infecțiilor zilnice ar putea să fie mai mare de 18.000, citează Sky News. 

Mai mulți specialiști britanici consideră că măsuri mai severe vor fi necesare pentru a conta, a face diferența. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel