COVID - 19. Primăria Sectorului 6 se închide

Testarea personalului la Primăria Sectorului 6  Foto: Facebook Primăria Sectorului 6
Testarea personalului la Primăria Sectorului 6 Foto: Facebook Primăria Sectorului 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunțat că angajații instituției  vor lucra în regim de telemuncă. Comitetul Local de Urgență a decis închiderea sediilor Primăriei Sectorului 6 și a ADPDU Sector 6 până în data de 29 martie, din cauza numărului mare de persoane infectate cu SARS-CoV-2.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a scris, miercuri seara, pe Facebook, că a primit rezultatele testării pentru COVID-19 a întregului personal, testare realizată săptămâna acesta în urma identificării de săptămâna trecută a celor 7 angajați infectați.

"Legea spune clar, la un număr cinci angajați confirmați cu Covid 19, sediile instituțiilor se închid.

Astăzi am primit rezultatele testării întregului personal, realizată săptămâna acesta în urma identificării de săptămâna trecută a celor 7 angajați având Covid 19.

Astfel, avem încă 14 cazuri, deci în total am ajuns la un număr de 21 (din aproximativ 220 de angajați care activează în sediul principal).

Aceeasi situație s-a petrecut si la sediul central al ADP, în urma testării întregului personal, au fost confirmați cu Covid 19 un număr de 14 angajați.

A fost foarte bine că am testat tot personalul, am luat decizia cea mai bună, aceea de a ști cum stăm.

Astfel, în cunoștință de cauză, în ședința Comitetului Local de Urgență am decis închiderea sediilor Primăriei Sectorului 6 și a ADPDU Sector 6 până în data de 29.03.2021. Angajații vor lucra în regim de telemuncă. Din păcate, legea nu prevede posibilitatea ca acolo unde avem rezultate clare, să meargă acasă doar cei confirmați pozitiv. De asemenea, am decis ca toată activitatea de relații cu publicul să se desfășoare până pe 29.03.2021 să se realizeze exclusiv prin servicii de poștă și on-line. Este important să acționăm responsabil.

Putem închide sedii de instituții, dar nu putem închide un oraș sau un sector. De aceea, am luat decizia să adoptăm un plan de permanență pentru ca fiecare serviciu, direcție sau direcție generală din cele două sedii (Primărie și ADP) să fie reprezentantă de minim un om, în special funcționarii/personalul de conducere.

Informăm cetățenii că, în perioada următoare, pot fi întâmpinate dificultăți în contactarea instituției, precum și întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/rezoluții/acte.

Ne cerem scuze, pe această cale, și dorim să vă asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situație să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal.

Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro.

Vă mulțumim pentru înțelegere și facem un apel către toată lumea să respecte măsurile în vigoare pentru prevenirea și combaterea virusului SARS CoV-2!

Le urez sănătate colegilor mei și să ne revedem sănătoși la muncă!", scrie edilul Sectorului 6 pe Facebook.

Potrivit legii, la un număr de cinci angajați confirmați cu COVID-19, sediile instituțiilor se închid.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy