Covid-19, PANICĂ pentru Regina Elisabeta. Ce măsuri a luat. "Toată lumea crede că o să moară"

Regina Elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a

Coronavirusul este motiv de îngrijorare la Palatul Buckingham. Iată ce măsuri a luat Regina Elisabeta și cum tratează Prințul William și Kate Middleton acest subiect. 

Toată lumea este în panică din cauza noului coronavirus, mai ales după ce acesta a fost declarat pandemie. Una dintre persoanele care își iau măsuri de precauție este și Regina Elisabeta care a decis să nu mai dea mâna cu oamenii.

Ce măsuri a luat Regina Elisabeta

Astfel, primul semn dat de Regină a fost chiar la întâlnirea cu Saroja Sirisena, comisarul Sri Lanka, și soțul ei, doctor Sudath Talpahewa, acolo unde Majestatea Sa nu a avut niciun contact tactil cu aceștia.

Ba mai mult, doar cu o zi înainte, Regina a fost văzută abținându-se din a da mâna cu invitații și oficialii de la Commonwealth Service de la Westminster Abbey și a fost surprinsă purtând mânuși în timpul ceremoniei, deși acest lucru este extrem de neobișnuit.

Prințul William și Kate Middleton, glume pe seama coronavirusului

Deși Regina și-a luat măsuri de prevenire, Prințul William a rămas calm, ba mai mult,  la evenimentul din Irlanda, el și Kate Middleton au făcut glume referitoare la coronavirus.

„Pun pariu că toată lumea crede că a luat coronavirus și o să moară. Nu, doar tușești. Este puțin cam dramatic totul", a spus Prințul William. 

După turul de trei zile din Irlanda, cei doi s-au întors în Londra pentru a se reuni cu Prințul Harry și Meghan Markle. Imediat după, Ducilor de Sussex li s-au retras titlurile regale oficiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel