COVID-19, o nouă PREDICȚIE. Bill Gates, discurs ȘOCANT în 2014. "Pericol de CATASTROFĂ mondială"

Bill Gates este unul dintre oamenii importanți ai lumii care ar fi prezis pandemia de coronavirus. Iată ce discurs a ținut acesta în anul 2014 și ce avertisment a transmis. 

Pandemia de coronavirus scoate la iveală tot felul de teorii ale conspirației și readuce în atenția publică discursuri și mesaje ale celor mai importanți oameni ai lumii. Ei bine, după cartea SF din 1981, filmul artistic din 2011 și vorbele lui Stephen Hawking din anul 2001, legate de predicția despre COVID-19, acum a părut și un discurs al lui Bill Gates. 

Despre ce vorbea Bill Gates și ce avertisment a transmis

Acum șase ani, în anul 2014, fondatorul Microsoft vorbea despre consecințele tragice pe care le-ar putea suferi omenirea în cazul unei epidemii globale declanșată de un virus ce nu poate fi controlat, dar și despre faptul că omenirea nu este pregătită pentru a asemenea catastrofă.

După ce omenirea a trecut la limită peste o explozie periculoasă a virusului Ebola, datorită miilor de voluntari dedicați și unei doze foarte mari de noroc, Bill Gates a sugerat încă de atunci că ar întreaga lume ar trebui să se pună la punct un sistem de răspuns, prin care omenirea să se poată apăra în fața unui scenariu îngrozitor. 

Citește și: Stephen Hawking, PREDICȚIE sumbră despre coronavirus. "E SINGURA soluţie". Când dispare rasa umană

"Pericol de catastrofă mondială. Nu rachete, ci microbi"

"Când eram copil, dezastrul de care ne temeam cel mai mult era războiul nuclear. De aceea țineam un butoi în beci, plin cu conserve și apă. În caz de atac nuclear urma să coborâm, să ne adăpostim și să mâncăm sin butoi. Astăzi pericolul cel mai mare de catastrofă mondială nu este războiul nuclear, ci un virus mortal. Lucrul care ar omorâ peste 10 milioane de oameni în următoarele decenii cel mai probabil ar fi un virus foarte infecțios, nu un război. Nu rachete, ci microbi", spunea Bill Gates în anul 2014.

"Nu suntem pregătiți pentru următoarea epidemie"


"În parte motivul este că am investit enorm în arme nucleare pentru descurajarea atacurilor. În schimb, am investit foarte puțin într-un sistem de prevenire a epidemiilor. Nu suntem pregătiți pentru următoarea epidemie. Să luăm exemplul Ebola. Sunt convins că ați citit toți în ziare. Sunt multe probleme grele, am urmărit atent situația cu metodele de analiză. Am urmărit atent situația cu metodele de analiză pe care le folosim pentru eradicarea poliomiolitei. Privind ce s-a întâmplat, problema nu este că am avut un sistem care nu a mers destul de bine. Problema a fost că n-am avut deloc un sistem. De fapt e evident că ne lipseau unele elemente esențiale. N-am avut un grup de epidemiologi pregătiți să se ducă, să vadă despre ce boală este vorba și până unde s-a răspândit", a completat el. 

Citește și: Isteria coronavirus, PREZISĂ într-un FILM. Incredibil! Epidemie de FRICĂ și ştiri false

"N-am avut o metodă de pregătire a oamenilor. Multe lucruri nu s-au făcut"


"Rapoartele au sosit pe hârtie. Cu mare întârziere, au fost puse on-line și erau extrem de imprecise. Nu am avut o echipă medicală gata de plecare. N-am avut o metodă de pregătire a oamenilor. "Medici fără frontiere" a organizat foarte bine voluntarii, dar chiar și așa am întârziat prea mult cu trimiterea miilor de lucrători în aceste țări. Iar în caz de epidemie majoră ne-ar trebui sute de mii de lucrători. Nu era nimeni la fața locului care să se ocupe de metodele de tratament, nimeni să se uite la diagnostice, nimeni să vadă ce instrumente să fie folosite", a adăugat fondatorul Microsoft.

Citește și: Epidemia de Coronavirus, PREZISĂ într-o carte din 1981. Detalii SUMBRE

Ce s-ar fi putut face. Următoarea epidemie, incredibil mai dezastruoasă decât Ebola

"De exemplu, am fi putut să luăm sânge de la supraviețuitori, să facem injecții cu plasmă pentru a proteja oamenii. Dar nu s-a încercat niciodată. Multe lucruri nu s-au făcut. De fapt, eșecul a fost global. Organizația Mondială a Sănătății este finanțată pentru monitorizarea epidemiilor, nu pentru acest lucru. Lipsa pregătirilor ar putea face ca următoarea epidemie să fie incredibil mai dezastruoasă decât Ebola", a fost avertizarea lui Bill Gates. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel