COVID-19, LOVITURĂ importantă pentru anti-vaccinişti

Infecţia cu noul coronavirus dă o lovitură importantă celor care susţin teoriile anti-vacciniste. 

Astfel, conform CNN, mulţi dintre anti-vaccinişti au început să îşi schimbe părerea şi să înţeleagă efectele devastatoare ale unui virus pentru care nu există nici vaccin, nici tratament. 

"Am văzut mulţi copii murind din cauza SIDS (Sindromul Morţii Infantile Subite) şi având alte reacţii periculoase la vaccinuri. Eram la fe de speriată de vaccinuri ca de bolile de care ne protejează. Însă, de când a apărut COVID-19, am văzut ce pot face aceste virusuri când nu sunt contracarate cu vaccinuri. Mama are o boală la plămâni, aşa că dacă se infectează cu noul coronavirus,  nu are nicio şansă. Am învăţat atât de multe în perioada asta încât nu pot decât să încurajez distanţarea socială şi să le transmit oamenilor să stea acasă. Sunt foarte multe vieţi în joc, inclusiv ale oamenilor la care ţin foarte mult", a declarat Haley Searcy, o americancă în vârstă de 26 de ani din Florida, susţinătoare ferventă a teoriile antivacciniste pe reţelele de socializare, pentru CNN.  

Şi în Anglia şi Franţa a scăzut numărul celor îngrijoraţi din cauza vaccinurilor, potrivit unui studiu realizat de Şcoala Londoneză de Igienă şi Medicină Tropicală. 

"E clar că din ce în ce mai mulţi oameni regândesc tot ceea ce credeau până acum. Dacă aveam un vaccin, nu am fi stat închişi în case, economiile nu s-ar prăbuşi, lumea nu ar fi în starea asta. Dar întrebarea mea este următoarea. Oare chiar trebuia să vină ceva atât de rău peste noi ca asta să se întâmple?", a declarat Heidi Larsen, coordonatorul studiului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel