COVID-19. Laura Nureldin: Câți dintre cei care ne ceartă fac acest lucru

Laura Nureldin
Laura Nureldin

Laura Nureldin a transmis un mesaj în contextul cazurilor noi de coronavirus și a măsurilor luate de autorități.

„Mă întreb câți dintre cei care ne ceartă că nu luăm în serios amenințarea COVID-19 (o gripă mai ușor transmisibilă, practic) folosesc toaleta fără să se spele pe mâini măcar după, dacă nu și înainte, câți manevrează bani fără să se spele pe mâini după aia, câți se scarpină la ochi/nas/dracu-mai-știe-pe-unde cu aceleași mânuțe cu care au deschis ușa blocului/cârciumii/mașinii, câți beau direct din doza de suc/bere fără s-o spele, câți fac dop pepenelui în piață, câți mănâncă un covrig luat de la simigeria din stație după ce s-au ținut de bara din autobuz...

Și mai am, da' mi-e lene. (...) Hai să respirăm un pic (cu sau fără mască) și să ne calmăm, bine? A, da: și să ne spălăm naibii pe mâini, COVID or no COVID”, a scris Laura Nureldin pe contul de Facebook.

Amintim că Marcel Vela a declarat, duminică noaptea, că s-a decis aprobarea suspendării zborurilor efectuate de operatorii economici aerieni spre Italia si dinspre Italia pe toate aeroporturile din țară. De asemenea, o nouă şedinţă a Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă va avea loc, luni, și se va analiza dacă vor fi închise toate şcolile din România.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel