COVID-19 la penitenciarul JILAVA. Noi cazuri identificate

AU fost identificate noi cazuri de infectare cu noul coronavirus la penitenciarul Jilava. 

"În urma testelor efectuate, la nivel extins, în rândul angajaților Penitenciarului București-Jilava, alți trei polițiști de penitenciare care își exercitau atribuțiile de serviciu în sectorul administrativ au fost confirmați pozitiv COVID-19. Aceștia fac parte din grupul contacților atribuiți cazurilor anterior confirmate. Reamintim că primele rezultate ale testelor efectuate în rândul persoanelor private de libertate au fost negative. Procesul de testare continuă.

Precizăm că, până la acest moment, cu excepția celor șase cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul București-Jilava.

Administraţia locului de deținere aplică îndrumările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov. Totodată, se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu, conform planificărilor.

În prezent, activitatea penitenciarului se desfășoară în condiții normale, fără disfuncționalități, atât din punct de vedere administrativ, cât și operativ.", se arată într-un comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel