Covid-19. Iohannis: Acest nou val poate fi ULTIMUL! E NEVOIE de un efort național acum!

Klaus Iohannis / Foto presidency.ro
Klaus Iohannis / Foto presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre valul trei al pandemiei, despre care a spus că poate fi și ultimul. 

„Ne confruntăm din nou, din păcate, cu o etapă de creștere. Este o presiune din ce în ce mai mare pe secțiile ATI! Acest nou val poate fi chiar ultimul, având în vedere că procesul de vaccinare este în plină desfășurare, iar numărul persoanelor vaccinate crește de la o zi la alta. Situația este încă sub control, dar lucrurile pot evolua rapid în sens negativ. Este nevoie de responsabilitate și de un nou efort național acum!”, a spus, miercuri după-amiază, președintele Klaus Iohannis. 

„Șansa de a scăpa de pandemie este cu fiecare zi mai aproape și nu putem renunța la prudență chiar acum!”, a continuat președintele.

„Singurele metode dovedite științific că pot stopa pandemia sunt măsurile restrictive și imunizarea unui număr semnificativ din populație. Trebuie să luăm decizii informate, care au la bază recomandările specialiștilor. Până în acest moment, nu există motive să nu folosim toate vaccinurile aprobate la nivel european”, a spus Klaus Iohannis. 

„Dragi români, haideți să rămânem vigilenți și prudenți! În felul acesta, îi ajutăm, de fapt, pe cei dragi”, a transmis președintele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel