COVID-19. Ilinca Vandici, revoltată: Eu sunt mai fraieră că am ales să stau în casă?

Ilinca Vandici a vorbit despre momentele grele prin care trece o lume întreagă, arătându-se revoltată de deciziile anumitor persoane, în această perioadă.

"Noi am oprit totul, iar unii se plimbă liniștiți, ies la grătare, se îmbulzesc la farmacii, pe la instituții, să-și ia bilete de vacanță", a scris Ilinca Vandici pe blogul personal. Eu sunt mai fraieră că am ales să stau în casă, să ne autoizolăm sau cum? E o prostie, mamă, pe noi nu ne atacă! Ce anume aveți nevoie ca să vă dați seama că murim pe capete? De ce suntem atât de incapabili de a înțelege că putem muri?

Nu vreau să fiu judecată pentru că asta simt. Nu învățăm nimic. Nu ne învățăm lecțiile. Nici ce s-a întâmplat în China, Italia, Spania nu băgăm de seamă. O să fie și o să trecem noi și peste asta. Mă frustreză că eu trebuie să stau în casă o lună în plus, în care încărcătura psihică este groaznică, pentru că mă îmbolnăvesc când o să ies și eu și o să mă întâlnescu cu cineva care a stat doar la grătare. Deci cum facem?", a scris Ilinca Vandici pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel