Covid-19: Gigi Becali a cumpărat 2.000 de teste pentru noul coronavirus. Cum vrea să le folosească

Gigi Becali a făcut declarații despre cele 2.000 de teste cumpărate pentru coronavirus.

Gigi Becali a făcut declarații despre cele 2.000 de teste cumpărate pentru coronavirus, spunând că nu are aprobarea pentru a le folosi. Finanțatorul FCSB-ului a vorbit, la România TV, despre epidemia din țară, despre echipa sa și despre campionatul de fotbal național.

„M-am folosit de pile ca să le spun așa ca să ne dea aprobarea să facem teste. Am dat 40.000 de euro, costă 20 de euro un test, am luat 2.000 de teste. Nu pot, am cerut aprobarea. Eu nu vreau să iau 350 de lei ca ceilalți, ca spitalele private care vor. Eu vreau gratuit, nu vreau niciun ban", a spus Becali, la România TV.

Din carantină în cantonament

„Aștept aprobarea de 5 zile. Păi, dacă nu-mi dai aprobarea, dacă suntem în război. Acum a plecat ăla (n.r. Victor Costache, fostul ministru al Sănătății). Eu nu m-am testat, dar dacă-mi dă aprobarea, mă testez și eu, ce să fac. Testez și toată echipa de fotbal. Dacă n-are niciunul și sunt toți negativi, îi bag pe toți în cantonament. Îi scot din carantină și-i bag în cantonament", a continuat finanțatorul FCSB.

În opinia sa, vârful a trecut

Întrebat despre campionatul care probabil nu se va mai relua, Gigi Becali a răspuns: „În România, coronavirus ăsta o să fie un fleac. V-am spus de la început, ca dovadă, n-ați văzut? 170, 140 ieri, 120 azi. Azi nu a murit niciunul. Da? O să vedeți mâine 80 și la revedere! Vârful la noi a fost 170, acum trei zile sau două zile, da? Încet, încet, la revedere!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel