Covid - 19. Gest EXEMPLAR făcut de cvadrupla cea mai bună handbalistă a lumii

Cristina Neagu
Cristina Neagu

Componenta primei reprezentative de handbal a României şi a formaţiei CSM Bucureşti, Cristina Neagu, a anunţat că suma totală obţinută din vânzarea tricourilor galbene din colecţia personală CN8 este de 7.350 lei, aceasta urmând să fie donată Crucii Roşii Române pentru achiziţionarea de materiale necesare combaterii virusului COVID-19.

"Vă mulţumesc tuturor pentru mobilizare. Aşa cum vă spuneam, stocul de tricouri CN8 a fost epuizat în numai câteva ore. S-au vândut toate cele 105 tricouri pe care le aveam, însumând 7.350 lei, sumă care va fi donată către Crucea Rosie Romana pentru achiziţionarea de materiale necesare în spitale în această perioadă. Cei care au comandat vor primi pe email dovada donării banilor. Mulţumesc echipei mele Sports-HUB pentru implicare şi gestionarea comenzilor", a scris Neagu pe contul personal de Facebook.

Pentru Cristina Neagu, desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, aceasta este a doua campanie umanitară promovată pe site-ul de socializare citat în ultima perioadă.

"Prieteni, m-am bucurat să văd cât de creativi aţi fost la #handballchallenge, dar azi vreau să vă provoc la ceva mult mai important. Haideţi să donăm această sumă infimă, dar care poate însemna foarte mult dacă o facem în număr cât mai mare, pentru combaterea acestui virus. Încurajaţi-vă şi provocaţi-vă rudele, prietenii şi colegii să trimită SMS la 8826 cu textul 'Împreună'. Lăsaţi în comentarii screenshot-ul cu SMS-ul trimis, pentru a încuraja cât mai mulţi oameni să doneze. Împreună suntem mai puternici", scria handbalista la sfârşitul săptămânii trecute, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel