COVID-19 fierbe Europa. Situația TRAGICĂ a celor mai mari orașe

Europa a devenit zona cea mai afectată din lume de noul coronavirus. Iată ce s-a întâmplat până acum.

Europa este una dintre cele mai afectate zone de pe glob, cu o serie de țări care se luptă cu mari focare de coronavirus, scrie CNN. 

Iată ce s-a întâmplat deja în Europa:

Italia raportează cel mai mare număr de decese: în ultimele 24 de ore, Italia a înregistrat 793 de decese, ceea ce înseamnă că 4.825 de persoane au murit până acum din cauza coronavirusului, potrivit autorităților italiene. Aceasta este o creștere de aproape 20% față de ziua precedentă. Cel puțin 53.578 au contractat virusul în Italia.

Peste 5.000 de infectați în Marea Britanie: Există acum peste 5.000 de cazuri confirmate în Regatul Unit, potrivit Departamentului pentru Sănătate și Asistență Socială. Vorbim și despre o creștere de peste 1.000 de cazuri în 24 de ore. În total, 233 de persoane cu coronavirus au decedat în Marea Britanie și au fost testate 72.818 persoane.

Primul ministru spaniol avertizează că ”ce e mai rău” încă a venit: Premierul Pedro Sanchez a cerut spaniolilor să rămână puternici, adăugând că „mai sunt zile grele înainte". „Trebuie să ne pregătim din punct de vedere fiziologic și emoțional ... Riscul este peste tot", a spus el.

Germania tratează pacienții cu coronavirus din Franța: Germania a admis pacienți din regiunea franceză Alsacia - o zonă care se învecinează cu Germania.

Berlinul limitează întrunirile la cel mult 10 persoane: Sâmbătă, Berlinul a limitat întâlnirile a mai mult de 10 persoane. Restaurantele din oraș pot oferi doar preluare sau livrare la domiciliu. Orașul are cel puțin 866 cazuri de Covid-19 cu un singur deces, potrivit Institutului Robert Koch.

Franța înregistrează cel mai mare număr de decese: Franța a înregistrat cel mai mare salt în decesele cauzate de coronavirus încă de la începutul focarului, potrivit Ministerului Sănătății, sâmbătă. Franța are 562 de morți până sâmbătă - o creștere de 112 de vineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel