COVID-19, echipamente medicale. Casa Share: Un singur om a făcut minuni în locul statului român

Un avion privat, plin cu echipamente medicale, a ajuns miercuri, din China, după ce un român s-a oferit să-i ajute pe cei de la Asociația "Casa Share" pentru a oferi un sprijin spitalelor.

"Ieri ne-a ajuns marfa din China cu un avion privat, închiriat din Belarus. Acum o lună, făceam primul apel să aducem echipamente medicale. Am format un grup pe Whatsapp cu mai mulți prieteni personali și firme să adunăm fonduri și am contactat un prieten din Iași cu o firmă import-export din China! Mi-a promis că ne aduce marfa fără ados comercial!

"Un singur om a reuşit să facă minuni pentru Moldova și multe orașe din România"

Cu ajutorul nostru a făcut același lucru pentru zeci de Spitale şi Ong-uri din Moldova şi din tot restul ţării: un total de 52 m3, echivalentul a două containere, sunt aduse pe avion 101.000 măşti FFP2, 410.000 măşti chirurgicale, 9000 combinezoane speciale, 84.000 de mănuşi. Un singur om cu câțiva angajați în România, dar şi în China, a reuşit să facă minuni pentru Moldova și multe orașe din România, în locul Statului Român. Ştiţi care e singura lui rugăminte? Doreşte să rămână anonim, să poată continua munca.

"Statul trebuie să-și facă treaba de acum"

Eu încă stau separat de famile de 20 de zile, ca să pot lupta prin Spitale, sunt foarte obosit dar mulțumit! Am mai livrat echipamente medicale în Spitale și 4 tuneluri dezinfectante, după ce am descărcat un Tir în 4 oameni! Am muncit pe 3 fronturi: Spitale, Construcția Casei Share 23, împărțire alimente bătrâni și sărmani. Treaba la Spital ne-am cam făcut-o. Statul trebuie să-și facă treaba de acum. Mâine revin cu poze de la șantierul Casa Share 23. Vă mulțumesc vouă tuturor pentru toată susținerea voastră!", a transmis Casa Share pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel