Covid-19: Din Wuhan vin imagini de NECONCEPUT oriunde în altă parte a lumii / VIDEO

Wuhan (China) a fost epicentrul pandemiei de coronavirus care încă afectează planeta, dar situația s-a schimbat foarte mult în acest oraș.

Au apărut imagini care sunt de neconceput oriunde în lume: cluburi pline de oameni, fără mască sau distanțare fizică. De câteva zile, China nu a înregistrat infecții cu coronavirus local. Mai precis, cazurile care sunt detectate sunt toate importate. Așa că oamenii au început să nu se mai teamă. Cu atât mai mult în Wuhan, unde ultimul caz local datează din mai.

În presa internațională au apărut imagini surprinse în cluburile de noapte din Wuhan, oraș cu 11 milioane de locuitori, în care tinerii sunt văzuți fără mască, dansând, bând și îmbrățișându-se, scrie cel mai citit site spaniol.



China, locul de unde a apărut epidemia de COVID-19 la sfârşitul anului trecut, a reuşit să ţină sub control în mare parte virusul, raportând doar câteva zeci de noi cazuri zilnice în ultima perioadă potrivit datelor oficiale.

Metropola Wuhan (centru), izolată de restul lumii timp de 76 de zile în perioada ianuarie-aprilie, a revenit treptat la normalitate după ce a fost primul oraş de pe glob plasat în carantină pentru stoparea transmiterii coronavirusului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel