COVID-19, detectat în 3 secunde printr-o simplă "privire" a ochilor

COVID-19 poate fi detectat în doar trei secunde printr-o simplă "privire" a ochilor cu ajutorul tehnologiei OcuTech, un test bazat pe inteligență artificială.

Firma OcuTech folosește un instrument de screening bazat pe inteligență artificială.

Cum funcționează această tehnologie?

În primul rând, temperatura va fi luată cu ajutorul unui termometru cu infraroșu, iar apoi participanții trebuie să se poziționeze în fața persoanei care poartă ochelarii inovatori.

Ochelarii vor selecta automat doar regiunea ochiului și vor încărca imaginea menționată într-un dispozitiv, unde va fi analizată de algoritmul de inteligență artificială.

Nu sunt stocate date

Toate imaginile sunt colectate anonim, fără date personale, potrivit surselor, care subliniază că rezultatul OcuTech poate detecta COVID-19 în trei secunde. 

În cazul unui rezultat pozitiv, se va efectua un test de diagnosticare (test rapid) într-un vehicul medical și, dacă este confirmat, cazul va fi notificat autorităților sanitare.

OcuTech, care s-a născut după luni de cercetări, a fost dezvoltat de o echipă multidisciplinară (ingineri și medici) și internațională (China, SUA, Spania), prin inteligență artificială și cu studii clinice în diferite țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel