COVID-19, "Cu mâinile curate". Cum să te speli pe mâini în România. "Apă plată, fără lămâie"

Foto: Youtube
Foto: Youtube

În acestă perioadă, când igiena este cea mai importantă pentru prevenirea COVID-19, spălatul pe mâini este extrem de important, iar în mediul online a apărut o campanie a vedetelor care îndeamnă oamenii să facă acest lucru, cat mai des și cât mai bine cu putință. 

Maia Morgenstern, Amalia Enache, părintele Francisc Doboș, Andi Moisescu, Horia Tecău și Marius Manole s-au alăturat campaniei "Cu mâinile curate", un mesaj important pentru toți oameni, în această perioadă extrem de delicată. 

Mesajul campaniei

"Nu uita că, în această perioadă solidaritatea e la fel de importantă ca spălatul pe mâini. Spitalele au nevoie de ajutorul nostru. Poți face o donație de 2 euro dacă trimiți SMS cu textul ÎMPREUNĂ la 8826 sau poți face o donație mai mare pe www.daruiesteviata.ro", este mesajul transmis de reprezentanții campaniei.

Fiecare dintre protagoniștii spotului publicitar au inscripționate pe tricouri mai multe mesaje, care indică replicile oamenilor ce nu vor să accepte situația actuală și mesaje care ar trebui să ne ghideze viața în perioada următoare, în ceea ce privește modul de prevenție al coronavirusului. 

Cum să te speli pe mâini în România

"Ați putea crede că după atâția ani de exercițiu intens, nu ar trebui să ne mai învețe nimeni cum să ne spălăm pe mâini, și tocmai pe noi adică, dacă înțelegeți ce vreau să zic. Mă rog, omul cât trăiește învață și îi mai învață și pe alții. Este momentul în care stânga (n.r. mâna) trebuie să știe ce face dreapta", spune Andi Moisescu la începutul spotului. 

"Apă plată, fără lămâie, de la robinet", spune Amalia Enache.

"Să facem bine ca să ne facem bine", este mesajul din final al campaniei "Cu mâinile curate". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel